Publisert: 22. september 2017

Rekordstort Arena Innlandet

Tirsdag 26. september møter du et rekordstort antall bedrifter fra Innlandet på jobbmessen Arena Innlandet. 

Publisert: 22. august 2017

Vi blir stadig flere!

Tall fra Statistisk Sentralbyrå (SSB) viser at innbyggertallet i Hamarregionen vokser jevnt og trutt.  Samlet sett har Hamarregionen (Løten, Hamar, Ringsaker og Stange) fått 288 nye innbyggere i 2. kvartal i 2017. Stange øker mest Størst prosentvis vekst i Hamarregionen hadde Stange kommune, med en vekst i innbyggertallet på hele 0,6 prosent sammenlignet med 1. kvartal 2017. …

Publisert: 10. august 2017

Gjør et byks i kommune-NM

Hamar klatrer på NHOs kommune-rangering, og er kommunen med størst fremgang sammen med Tønsberg.

Publisert: 24. juli 2017

Stor interesse for å skape egen arbeidsplass

Kommunene Ringsaker, Hamar, Stange og Løten arrangerer to ganger årlig gründermøter. – Mange mennesker møter opp, noe som viser at det er stor interesse for gründerskap, sier konstituert daglig leder i Hamarregionen Utvikling, Eli Bryhni.

Publisert: 17. juli 2017

Kom gjennom nåløyet til Trainee Innlandet

Løtensokningen Ole Andreas Haukåsen har slått seg til på Hamar Ole Andreas Haukåsen (26) søkte Trainee Innlandet med tanke på å få en jobb der han kunne bo i Hamardistriktet. Han er opprinnelig fra Løten og nå bosatt på Ridabu.

Publisert: 10. juli 2017

Gründereventyret som hjelper kvinner i arbeid

Antoinette Botti ble glad da hun hadde laget 50 flasker Ging på sitt eget kjøkken. Lite visste hun da om at produktet skulle ta helt av.

Publisert: 6. juli 2017

Norges spiskammer til nye høyder

Høsten er tid for de store matopplevelsene og Hamarregionen setter fokus på nettopp lokalmat på denne tiden av året. Denne høsten blir det flere spennende arenaer med mat som tema!

Publisert: 4. juli 2017

Rekordgodt inntrykk av Hamarregionen

2 av 3 personer synes Hamarregionen er et attraktivt område og Vikingskipet og Mjøsa er fortsatt de vanligste assosiasjonene til regionen. Det viser en ny omdømmerapport for Hamarregionen.

Publisert: 3. juli 2017

Utledningene elsker denne grisen

Norsvin har utviklet en gris «alle» vil ha.