Foto: Hamar kommune / Ingse Kjernmoen
Publisert: 6. april 2017

Undersøkelse av miljøarbeid i Hamarregionen

Våren 2017 gjennomfører Hamarregionen Utvikling en kartlegging av status rundt miljøarbeidet blant bedrifter i Hamarregionen, i samarbeid med Høgskolen i Innlandet.

Publisert: 31. mars 2017

Søk om næringsstøtte

Jobber du med å realisere en idé og er i etablerings- eller utviklingsfasen? Da har du mulighet til å søke om støtte fra næringsfondet i Stange, Løten eller Hamar kommune.

Publisert: 29. mars 2017

Flatbrød-eventyret fra Løten

Nosim heter flatbrødbakeriet fra Løten som nå gjør seg bemerket i både inn- og utland.

Publisert: 8. mars 2017

Nye velkomstpakker er klare

Nye innflyttere til Hamarregionen får en velkomstpakke i posten, som inneholder en rekke opplevelser for hele familien. Nå er pakken oppdatert med nye tilbud!

Publisert: 3. februar 2017

Det gode vertskapet

Hamarregionen skal fremstå som en romslig og raus region.  En naturlig gjestfrihet skal møte gründere, næringsliv og kunder som handler varer og tjenester i regionen. I februar måned setter vi ekstra fokus på det gode vertskapet  – både i tradisjonelle og digitale kanaler.

Publisert: 16. januar 2017

The sound of the Hamar region

Global Game Jam Hamar (GGJH) 2017 will be held January 20th to 22nd at the Inland University Norway. Hamarregionen Utvikling is a partner of the event and invites the participants to take part of a contest – to make “the sound of the Hamar region”.

Publisert: 13. januar 2017

Flytte til Hamarregionen?

Vurderer du å flytte til Hamarregionen? På nettsiden innflytterservice.no kan du bli kjent med regionen og lese mer om spennende ting du også kan bli en del av. La deg friste!

Publisert: 13. desember 2016

VR-verdensleder til Innlandet

Med etableringen av EON Reality tar Innlandet, Hamar- og Elverumregionen en ledende posisjon i Skandinavia innen utvikling av VR- og AR-løsninger.

Publisert: 3. november 2016

– Verdens fineste jobb

Noen har som jobb å fortelle heldige vinnere at de har blitt Lotto-millionærer, andre ser på fotballkamper hele kvelden.