Publisert: 17. juli 2017

Kom gjennom nåløyet til Trainee Innlandet

Løtensokningen Ole Andreas Haukåsen har slått seg til på Hamar Ole Andreas Haukåsen (26) søkte Trainee Innlandet med tanke på å få en jobb der han kunne bo i Hamardistriktet. Han er opprinnelig fra Løten og nå bosatt på Ridabu.

Publisert: 10. juli 2017

Gründereventyret som hjelper kvinner i arbeid

Antoinette Botti ble glad da hun hadde laget 50 flasker Ging på sitt eget kjøkken. Lite visste hun da om at produktet skulle ta helt av.

Publisert: 6. juli 2017

Norges spiskammer til nye høyder

Høsten er tid for de store matopplevelsene og Hamarregionen setter fokus på nettopp lokalmat på denne tiden av året. Denne høsten blir det flere spennende arenaer med mat som tema!

Publisert: 4. juli 2017

Rekordgodt inntrykk av Hamarregionen

2 av 3 personer synes Hamarregionen er et attraktivt område og Vikingskipet og Mjøsa er fortsatt de vanligste assosiasjonene til regionen. Det viser en ny omdømmerapport for Hamarregionen.

Publisert: 3. juli 2017

Utledningene elsker denne grisen

Norsvin har utviklet en gris «alle» vil ha.

Publisert: 1. juli 2017

Etablererkurs i Hedmark

Ønsker du å starte bedrift? Har du drevet en stund og trenger påfyll? Har du en idé du gjerne skulle testet ut? Meld deg på et etablererkurs!

Publisert: 30. juni 2017

Fra slam til gull

Kloke hoder ved Hias har funnet en måte å dra nytte av kloakken på. Og det kan virke som om kloakken er gull verdt, spesielt for kommende generasjoner.

Publisert: 27. juni 2017

Nytt næringsmagasin ute

Grønt næringsliv er temaet for siste utgave av næringslivsmagasinet Hamarregionen24, som ble distribuert med Dagens Næringsliv torsdag 29. juni. Last ned magasinet digital her!

Publisert: 27. juni 2017

Er denne klyngen grønnest i landet?

De representerer hele verdikjeden for bærekraftig matproduksjon og er landets ledende klynge innen grønn bioøkonomi.