eli1
Eli Bryhni

Som bedriftseier og driver er det å bygge nettverk nyttig på mange områder. Vi som holder på med næringsservice ønsker at flere kan få komme sammen og nyte godt av hverandres kunnskap, lære hverandre bedre å kjenne samt utnytte fordelene ved å stå flere sammen.

Hamarregionen Utvikling lager arenaer og møteplasser med tematikk som utvikler og bidrar til innovasjon og samarbeid på tvers av bransjer og roller.

Slik kan vi støtte opp under bedrifter som ønsker å etablere seg eller vokse og utvikles. Hamarregionen Utvikling fungerer som los og koblingsboks mellom deg som bedriftseier og ulike tilbud, instanser og ordninger.

Nettverk
Vil du være med i nettverk for vekst og utvikling? Vi ønsker også å starte et nettverk for bedrifter med ekstra miljøfokus. Kontakt Eli Bryhni, Telefon 908 36 244 og eli@hamarregionen.net. Vi drifter også nettverk innenfor HR og VR/AR.

Næringsoversikt
Under kan se et utvalg av bedrifter som holder til i Hamarregionen. Oversikten er ikke komplett – tips oss gjerne om flere bedrifter som bør inn på oversikten via post@hamarregionen.net.

⋅ Bioteknologi
⋅ Mat og handel
⋅ Offentlig sektor
⋅ Spill og IKT
⋅ Tjenesteyting
Økonomi og finans
⋅ Andre bransjer

Bli medlem i HRN
Er du interessert i temalunsjer, Næringslivets dag eller Hamarregionen Næringsforum? Bli medlem i Hamarregionen Næringsforum. Se hvilke fordeler du får og registrer deg som medlem på vierhrn.no. Her finner du også en oversikt over årets temalunsjer.

 


Eksempel på møteplass: Biotown-konferansen