Publisert: 20. mars 2020

Webinarer for nyttig påfyll

Vi setter ekstra fokus på kompetanseløft for næringslivet i Hamarregionen gjennom webinarer og andre digitale møteplasser fremover. Her er en oversikt!

Publisert: 19. mars 2020

Tips vedr. videomøter for bedrifter

Videomøter og videokonferanser er i forbindelse med koronasituasjonen blitt enda mer aktuelt enn før. Her er noen tips og råd!

Publisert: 18. mars 2020

Reiselivet er i en svært utfordrende situasjon

Koronaviruset har satt reiselivet i Norge «på vent» en periode. Reiselivet i Hamarregionen har den siste tiden forsøkt å få oversikt over situasjonen i egen region.

Publisert: 18. mars 2020

Søk om næringsstøtte

Jobber du med å realisere en idé og er i etablerings- eller utviklingsfasen? Da har du mulighet til å søke om støtte fra næringsfondet i Stange, Løten eller Hamar kommune.

Publisert: 16. mars 2020

Korona-situasjonen: Praktisk info til bedrifter

Driver du næring i Hamarregionen og har spørsmål om korona-situasjonen? Denne siden oppdateres løpende med nyttig informasjon.

Publisert: 12. mars 2020

Informasjon om koronasituasjonen

Alle arrangementer i regi av Hamarregionen utvikling og reiseliv er avlyst og/eller utsatt på ubestemt tid. Her er mer informasjon om hvordan du bør forholde deg til korona-situasjonen i Hamarregionen.

Publisert: 11. februar 2020

Etablererkurs og tilleggskurs i Hedmark vinter/vår 2020

Etablererkurset som skulle startet på Hamar 25.03. er utsatt pga Covid19. Det er enda ikke besluttet når kurset holdes. Vi oppdaterer saken så fort vi har ytterligere informasjon.

Publisert: 31. januar 2020

Hamarregionen er godt likt!

En ny omdømmeundersøkelse for Hamarregionen viser at regionen fortsatt er godt likt!

Publisert: 11. desember 2019

VRINN skaper fremtidens læring

VRINN Immersive Learning Cluster jobber med å endre læring i bred forstand, gjennom å skape nye løsninger for læring, trening og kunnskapsoverføring ved bruk «omsluttende» teknologier som VR og AR (ofte omtalt som XR), spill og «spillifisering».