Publisert: 3. juli 2020

God sommer!

Noen har helt sikkert startet ferien, mens andre fortsatt teller ned! Her er en noen tips til opplevelser i Hamarregionen – god sommer fra oss til deg!

Publisert: 29. juni 2020

“Call for papers”: VR i helse 2020

Den 28. oktober arrangeres VR i helse-dagen 2020, som en del av Nordic VR Forum. Vi ønsker nå forslag til bidrag velkommen!

Publisert: 26. juni 2020

– High-tech møter natur!

Hamarregionen-profilen får nå en «refresh» og introduseres i  en mer moderne og anvendelig drakt.

Publisert: 1. juni 2020

Søk om gratis rådgivning

Er du bedrift i kommunene Hamar, Løten, Ringsaker eller Stange? Da kan du søke om inntil 5 gratis rådgivningstimer innen juss og økonomi!

Publisert: 28. mai 2020

Siste versjon av næringsmagasinet

Hamarregionen24 er vårt næringslivsmagasin som kommer ut to ganger i året.  Her finner du alle utgavene som PDF eller bladbar digitalversjon!

Publisert: 28. mai 2020

Webinarer for nyttig påfyll

Vi setter ekstra fokus på kompetanseløft for næringslivet i Hamarregionen gjennom webinarer og andre digitale møteplasser. Her er en oversikt over tidligere avholdte webinarer!

Publisert: 28. mai 2020

Nytt matkvartal i Hamar

Til høsten åpner Matkvartalet Hamar med gründer og eiendomsforvalter Bobby Vold i spissen. Med seg på lagethar han Alex Cabiao, kjent fra Alex Sushi i Oslo, som åpner en eksklusiv sushirestaurant i den nye mathallen.

Publisert: 27. mai 2020

Atlungstad: Brenneri- og akevitthistorie

– Atlungstad Brenneri er Norges eldste brenneri i drift og ligger som en perle ved Mjøsas bredde. I januar i år ble brenneriet en del av den eksklusive medlemsorganisasjonen De Historiske Hotel & Spisesteder.

Publisert: 27. mai 2020

Verdens største sædcellespire

En 11,5 meter høy sædcellespire skal finne sin plass i Stange. – Det er mange som synes det er litt flaut, sier kunstner Linda Bakke.