Publisert: 24. april 2020

Opplev nærmiljøet ditt med ny app

Innbyggere og tilreisende til Hamarregionen kan nå oppleve området på nye måter gjennom sin egen smarttelefon. Nå lanseres tre «turer» – gratis for alle!

Publisert: 16. april 2020

Milliardpakke til gründere og vekstbedrifter er klar

Regjeringen la fredag 27. mars frem en ny tiltakspakke for norsk næringsliv, for å møte konsekvensene av virusutbruddet. Pakken er på nærmere 5 milliarder kroner, der halvparten er rettet mot styrking av gründere og vekstbedrifter.

Publisert: 15. april 2020

Gratis rådgivningstiltak for næringslivet

Sammen med Regionrådet for Hamarregionen har kommunene i regionen, Hamar, Ringsaker, Løten og Stange, gått sammen om å få opp kompetansetiltak og et gratis rådgivningstiltak for næringslivet i Hamarregionen.

Publisert: 15. april 2020

Øker næringsfondet i Stange

Stange kommune er opptatt av å sikre og utvikle næringslivet i kommunen. Et enstemmig kommunestyre har bevilget 2 millioner kroner ekstra til kommunens næringsfond for 2020.

Publisert: 15. april 2020

Hamarregionen – minutt for minutt

Vi har i påskeferien jobbet med å bli enda mer synlig for nordmenn generelt, og har gjennomført aktiviteter som vi håper har satt Hamarregionen ytterligere på kartet.

Publisert: 15. april 2020

Ekstrabevilgninger fra fylkeskommune og regionråd

Innlandet fylkeskommune har tildelt krisemidler til innovasjonsklynger og destinasjonsseskaper i Innlandet. I tillegg har Regionrådet for Hamarregionen bevilget ekstra midler til ulike prosjekter.

Publisert: 20. mars 2020

Webinarer for nyttig påfyll

Vi setter ekstra fokus på kompetanseløft for næringslivet i Hamarregionen gjennom webinarer og andre digitale møteplasser. Her er en oversikt over kommende tidligere avholdte webinarer!

Publisert: 19. mars 2020

Tips vedr. videomøter for bedrifter

Videomøter og videokonferanser er i forbindelse med koronasituasjonen blitt enda mer aktuelt enn før. Her er noen tips og råd!

Publisert: 18. mars 2020

Reiselivet er i en svært utfordrende situasjon

Koronaviruset har satt reiselivet i Norge «på vent» en periode. Reiselivet i Hamarregionen har den siste tiden forsøkt å få oversikt over situasjonen i egen region.