Julehilsen fra oss i Hamarregionen

Publisert:

Jula nærmer seg med stormskritt. Vi ønsker deg og dine en trivelig julefeiring og et fantastisk godt nytt år!

Når vi ser tilbake på utviklingen i regionen det siste året, føler vi en enorm stolthet over hva som skapes her. Vi er takknemlige for det gode samarbeidet vi har med både kommunene våre, næringslivet/reiselivet, akademia og de mange samarbeidspartnerne i inn- og utland. Sammen skaper vi morgendagens arbeidsplasser og gjør det attraktivt å bo, besøke og jobbe i regionen.

Utsiktene for fremtidig vekst er store, både når det gjelder sysselsetting, næringsliv, innbyggere og besøkende. Samtidig ser vi at omstillingstakten stadig øker, men sammen kan vi bidra til nye løsninger, gode opplevelser og mestring i hverdagen.

2019 var året for sammenslåing av reiseliv og næringslivssamarbeid med Stange som vertskommune. Eli takket ja til lederjobben, og Kari ble ansatt som reiselivssjef. Sammen er vi en ganske liten, men fin gjeng på sju medarbeidere, med stort hjerte for regionen. Vi samarbeider med et bredt lag av aktører og har stor tro på «gjøring» – vi må få ting til å skje.

Av høydepunkt gjennom året kommer vi ikke utenom PARK gründer- og næringshus som etter 1,5 års drift er blitt en attraktiv møteplass. Et allsidig hus med rom for å dyrke samarbeid som skaper arbeidsplasser. Vi kan se tilbake på et år med mange gode møteplasser og kompetansetiltak, mye besøk, innovasjonsarbeid med tjenestedesign, store arrangementer som Arena Innlandet og Nordic VR Forum. I tillegg har det vært bred satsing på å profilere Munch og ikke minst videreutvikling av næringsklyngen VRINN, som jobber med innovasjon og kommersialisering av morgendagens læringsløsninger med VR/AR-teknologi.

Hamarregionen må tørre å satse og synes, for her har vi mye å by på! Med det grønne skiftet ligger det godt til rette for muligheter i vår region. Vi heier på gründerne, på nytt og etablert næringsliv, på reiselivet og på kommunene, og selvsagt akademia. I 2020 håper vi at vi kan feire at det også ble universitet!

I dette nyhetsbrevet ser du litt av det som er planlagt på nyåret. Kom gjerne med forslag og innspill på hva du trenger. PARK har åpent «hjerte» hver dag, så kom gjerne innom for en prat eller et møte på nyåret.

Nå håper vi alle kan senke skuldrene og nyte jula, og ser frem til godt samarbeid også i 2020!