Korona-situasjonen: Praktisk info til bedrifter

Publisert:
Oppdatert:

Driver du næring i Hamarregionen og har spørsmål om korona-situasjonen? Denne siden oppdateres løpende med nyttig informasjon.

Hjelpeapparatet i Hamarregionen følger oppfordringene fra kommunene som tilsier at ansatte som har mulighet for det, bør arbeide hjemmefra. Våre fysiske kontorer i PARK gründer- og næringshus er stengt, men vi er selvsagt tilgjengelige via digitale kanaler. Kontakt oss for en prat eller avtale!

Helseråd fra myndighetene
For det første, bør du til enhver tid forholde deg til de helsemessige rådene som myndighetene gir rundt virussituasjonen:

Nyttige lenker for næringslivet
Som næringsdrivende, eier eller driver av en bedrift finner du gode råd og tips på følgende lenker:

Er du selvstendig næringsdrivende/freelancer?
Ta kontakt med NAV om du trenger økonomisk bistand. Det som pr nå tilbys er at du kan søke om økonomisk sosialhjelp via NAV. NAV legger da snittet av siste 3 års omsetning til grunn i vurderingen av hvor mye du støtte får.  Se mer informasjon hos NAV.

Nyttige guider og webinarer på nett

Kontakt oss for spørsmål
Lurer du på noe mer rundt bedrifter og koronasituasjonen? Trenger du noen å diskutere med i denne utfordrende tiden? Kontakt oss for en nærmere avtale på post@hamarregionen.no, tlf  40 02 76 83 eller via sosiale medier (Facebook, LinkedInTwitter).

Du kan også kontakte næringssjefene i de respektive kommunene i  næringssamarbeidet i Hamarregionen direkte:

Les også

(Fotomontasje: Hamarregionen / Folkehelseinstituttet / proxyclick @Pexels)