Webinarer for nyttig påfyll

Publisert:
Oppdatert:

Vi setter ekstra fokus på kompetanseløft for næringslivet i Hamarregionen gjennom webinarer og andre digitale møteplasser. Her er en oversikt over kommende tidligere avholdte webinarer!

Vi vil gjerne ha dine innspill.
I tillegg til allerede gjennomførte webinarer ønsker vi innspill fra deg i næringslivet i regionen om temaer du ønsker dekket i webinarer fremover. Klikk deg inn her og gi oss innspill på områder du ønsker kompetansepåfyll innen.

Kommende webinarer:

Se tidligere webinarer
Tidligere er det avholdt følgende webinarer, som du kan se opptak av nedenfor:

SE HER

SE HER

SE HER

  •  DIGITAL SAMHANDLING/TEAMS: Mandag 23.3. kl 14.00: Gode råd til å gjennomføre digitale møter og gode tips til hjemmekontor spesielt med fokus på bruk av samhandlingsverktøyet Teams. Webinaret ble holdt av Evry.

SE HER

  • LIKVIDITET: Tirsdag 24.3. kl 10.30 – 11.15: PWC tilbyr et webinar for Hamarregionen med gode råd om likviditetsstyring i krisetider. NB: En generell anbefaling er uansett at bedrifter tar tidlig kontakt med banken for rådgivning!

SE HER 

SE HER

(Toppbilde: Startup Stock Photos/Pexels)