Publisert: 28. juni 2020

Siste versjon av næringsmagasinet

Hamarregionen24 er vårt næringslivsmagasin som kommer ut to ganger i året.  Her finner du alle utgavene som PDF eller bladbar digitalversjon!

Publisert: 28. mai 2020

Nytt matkvartal i Hamar

Til høsten åpner Matkvartalet Hamar med gründer og eiendomsforvalter Bobby Vold i spissen. Med seg på lagethar han Alex Cabiao, kjent fra Alex Sushi i Oslo, som åpner en eksklusiv sushirestaurant i den nye mathallen.

Publisert: 27. mai 2020

Atlungstad: Brenneri- og akevitthistorie

– Atlungstad Brenneri er Norges eldste brenneri i drift og ligger som en perle ved Mjøsas bredde. I januar i år ble brenneriet en del av den eksklusive medlemsorganisasjonen De Historiske Hotel & Spisesteder.

Publisert: 27. mai 2020

Verdens største sædcellespire

En 11,5 meter høy sædcellespire skal finne sin plass i Stange. – Det er mange som synes det er litt flaut, sier kunstner Linda Bakke.

Publisert: 27. mai 2020

– Hamar imponerer meg

Hamar sentrum har gått fra nesten folketomme gater til stadig mer yrende liv. – De to byene jeg er mest stolt over å ha jobbet med, er New York og Hamar, sier Ewa Westermark hos Gehl Arkitekter.

Publisert: 27. mai 2020

Budor: Fra hytteområde til helårsdestinasjon

100 millioner til ny infrastruktur og bygging av 400 til 600 nye hytter skal de neste ti årene forvandle Budor fra å være et hytteområde til å bli en helårsdestinasjon.

Publisert: 27. mai 2020

95 år med Knutstad & Holen

Ifølge Eyvind Hellstrøm er Knutstad & Holen Norges beste fiskeforretning. Den tradisjonsrike bedriften omsetter for 45 millioner i året, og bak disken står Kjetil Holen, som er tredje generasjon fiskehandler.

Publisert: 27. mai 2020

Domkirkeodden: Et av verdens ti vakreste museer

Poetry of Reason – fornuftens poesi – har skaffet Domkirkeodden på Hamar en plass på en særdeles eksklusiv liste, sammen med blant andre Guggenheim Bilbao og Japans Nasjonalmuseum for kunst i Osaka.

Publisert: 27. mai 2020

Oppsving for lokalmat

Viste du at Løten alene står for 10 % av omsetning på Bondens marked i landet?